FAQ
Mikä on hoitokertojen enimmäismäärä?

Tämä arvioidaan yksilöllisesti riippuen ihon kunnosta sekä ratkaistavasta ongelmasta. PRX-T33-hoito voidaan suorittaa viikoittain, kunnes myönteinen kliininen tulos saavutetaan. Hoito ei traumatisoi ihon sarveiskerroksen orvaskeden (epidermiksen), joten se antaa mahdollisuuden suorittaa hoidot useammin kuin tavalliset kemialliset kuorinnat, mutta ei tiheämmin kuin 1 kerran 7 päivässä.


Mitkä ovat vasta-aiheet?


Vasta-aiheisiin kuuluvat raskaus ja imetys, ihovauriot, haavat, virusperäiset ihosairaudet aktiivisessa vaiheessa, ihodermatoosit ja ekseemat pahenemisvaiheessa, aktiivinen auringonotto, auringonvalolle herkistävien lääkkeiden käyttö.


Kenelle PRX-T33-terapia on tarkoitettu?


PRX-T33 hoito sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille. PRX-T33-terapialla voimme hoitaa mm.: Arpien hoito (vesirokosta muodostuneet, märkärupi), raskausarvet ja venytysjuovat. Vaihtoehto kosmeettisille ihonpuhdistushoidoille (iho muuttuu tasaisemmaksi, eri prosessien stimulointi kuten mustapäiden ja finnien poistuminen). Neulaton biorevitalisaatio, ihon ennenaikaisen vanhenemisen ehkäisy, ihon veltostumisen esto, ihon sävyn palauttaminen, elastisuuden ja kimmoisuuden lisääminen. Melasman hoito.


Milloin voin ottaa aurinkoa?


Aktiivinen auringonotto on sallittu 7 päivän kuluttua hoidosta, ehtona aurinkosuojavoiteen käyttö.


Kuinka pian auringonoton jälkeen voin aloittaa PRX-T33-terapian?


Aktiivisen auringonoton jälkeen PRX-T33-hoito voidaan suorittaa n.viikon päästä.


Mitä seurauksia voi tulla PRX-T33-hoidon jälkeen?

PRX-T33-hoito ei vaadi toipumisaikaa! Tämä erottaa sen injektiohoidon biorevitalisaatiosta täysin. Toimenpiteen jälkeen iho näyttää hyvältä ja voit heti jatkaa aktiivista sosiaalista elämää. Harvoissa tapauksissa voi esiintyä hiukan ihon hilseilyä.


Onko kotihoitotuotteiden käytöllä suurta merkitystä? Entä jos haluan käydä pelkästään PRX-T33-hoidossa, vaikuttaako se paljon lopputulokseen?

Pelkästään PRX-T33-hoito antaa hyvän ja näyttävän tuloksen sekä stimuloi ihoa, mutta tämä kaikki ei ole pitkäaikaista. Jotta voisimme parantaa hoitolassa tehtyä hoitoa sekä edistää sen tehokkuutta, meidän on käytettävä hoidon jälkeen kehitettyjä tuotteita. Suositeltu kotihoito on olennainen osa PRX-T33-terapiaa, koska kotihoitotuotteissa olevat vaikuttavat aineet stimuloivat ihon omien kasvutekijöiden kehittymistä sekä palauttavat ihoa hoidon jälkeen asianmukaisella tavalla.


Voinko tehdä injektiohoitoja PRX-T33-hoidon ohella?


PRX-T33-hoito voidaan suorittaa 2 viikon päästä botuliinihoidosta. Mesoterapiaa sekä biorevitalisaatio injektiohoitoja suositellaan tekemään jo samalla hoitokerralla tai 8-24 tunnin sisällä PRX-T33-hoidosta, sillä nämä voimistavat ihon elvyttämistä ja stimulointia.


Kuinka kauan yksi PRX-T33-hoito kestää?

PRX-T33-hoitoon kuuluuvat ihon alkupuhdistus, valmisteen imeyttäminen ihoon sekä ihoa palauttavan voiteen levittäminen. Hoito vie vain n.20 minuuttia.


Mitä tunnen PRX-T33-hoidon aikana?

Valmiste levitetään puhdistetulle ja kuivatulle iholle erityisellä hierontatekniikalla. Tässä vaiheessa voit tuntea paineen tunnetta hierottavalla alueella sekä pientä pistelyä/kihelmöintiä haposta johtuen (2 pistettä 10 pisteen mittakaavassa). Nämä tuntemukset voivat syntyä herkemmin, jos iho on yliherkkä, epätasainen tai siinä on pieniä ihovaurioita. Kun valmiste on imeytetty ihoon se huuhdellaan pois kylmällä vedellä, jolloin kaikki epämiellyttävät tuntemukset (jos sellaisia on ilmestynyt) loppuvat!
Official Web Distributing of WiQo Med and PRX-T 33 ® Theraphy in Finland  2018 PRX-T33 ®   All Rights Reserved ©